Szczesny ziet partijdigheid in Italiaanse media bij Juventus-penalty's

Reacties

Wojciech Szczesny ageert tegen een vermeende onheuse bejegening van Juventus. De Poolse doelman hekelt de Italiaanse media die alleen hun twijfels uiten over strafschoppen voor De Oude Dame.

Szczesny ziet partijdigheid in Italiaanse media bij Juventus-penalty's
© Pro Shots

Er wordt volgens Szczesny met twee maten gemeten als het gaat om strafschoppen in de Serie A. De Italiaanse media zijn bevooroordeeld en laten niet beide kanten van de medaille zien, betoogt de Pool.

'Niemand hoor je erover', zegt Szczesny tegen Foot Truck, 'maar er is een scheidsrechterbijeenkomst geweest waarin is gesteld dat de tegen ons gegeven penalty's in de wedstrijden tegen Lecce en Torino niet gegeven hadden moeten worden. Daar spreekt niemand in de media over. Ze houden ervan om er alleen over te praten als een strafschop tegen Juventus had moet worden gegeven.'

Ook Matthijs de Ligt heeft volgens Szczesny dat ervaren in zijn eerste maanden in Italiaanse dienst. 'Hij had pech, alleen die tegen Inter was een penalty', aldus de goalie over de Oranje-international, die dit seizoen drie keer een strafschop veroorzaakte. Daarbij zat ook de penalty tegen Lecce.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer W. Szczęsny
Meer over W. Szczęsny
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.