'Stilgevallen doelpuntenmachine Haaland wijst miljoenen City af'

Reacties

Erling Haaland is weer op zoek naar zijn zo begeerde doelpuntengarantie, die Manchester City verleidde ver te gaan voor de spits van Borussia Dortmund

'Stilgevallen doelpuntenmachine Haaland wijst miljoenen City af'
VfB Stuttgart
VfB Stuttgart
0 - 2
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

De toekomst van Haaland blijft nog ongewis. Manchester City is een van de mogelijke bestemmingen voor de Noor, die volgens Diario AS deze optie vooralsnog van de hand heeft gewezen. Een voorstel met een jaarsalaris van bijna dertig miljoen euro zou de international hebben afgewezen omdat hij een voorkeur heeft om in La Liga zijn carrière te vervolgen.

Haaland heeft voorlopig andere dingen aan zijn hoofd, het heden in plaats van zijn toekomst. Vrijdag wacht het duel met VfB Stuttgart waarin revanche moet worden genomen voor de pijnlijke thuisnederlaag tegen RB Leipzig.

De Noorse goalgetter wil een persoonlijk negatief record voorkomen. Sinds zijn entree in januari 2020 heeft hij zich laten zien als een garantie voor doelpunten met 80 goals in 83 wedstrijden. Maar de machine hapert. Hij wacht inmiddels als 295 minuten op een treffer namens BVB, waarmee hij in de buurt komt van een eigen diepterecord van 323 minuten droogstaan van begin 2021.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.