Sterspeler Qatar viert doelpunt in Azië Cup-finale met goocheltruc

Reacties

De finale van de Azië Cup kende in de eerste helft een opmerkelijk moment. Akram Afif bleek niet alleen te kunnen voetballen, maar is ook een verdienstelijk goochelaar.

Sterspeler Qatar viert doelpunt in Azië Cup-finale met goocheltruc
© beIN Sports
Jordanië
Jordanië
1 - 3
Qatar
Qatar
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Afif maakte halverwege de eerste helft de openingstreffer voor Qatar uit een penalty. Voor de 27-jarige aanvaller was het al zijn zesde treffer van het toernooi. Ook bereidde de speler van Al-Sadd nog eens drie doelpunten voor.

De sterspeler van het gastland stal ook nog eens de show door na zijn treffer een kaart uit zijn sok te halen met daarop een afbeelding van zichzelf. Vervolgens schudde hij met zijn hand, waarna er een S verscheen op de kaart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Qatar
Meer over Qatar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.