Stelling: Frank de Boer heeft zijn Oranje-opstelling nog niet gevonden

Reacties

Hedwiges Maduro won in 2007 met Jong Oranje het Europees kampioenschap en is de Oranje-speler die de meeste interlands (achttien) afwerkte zonder er ook maar één te verliezen. De huidige trainer van Jong Almere City FC is met andere woorden de aangewezen persoon om in te gaan op de situatie bij de Oranje-teams. Dat doet hij maandagmiddag vanaf 16.00 uur in de door Kees Jansma gepresenteerde talkshow.

Stelling: Frank de Boer heeft zijn Oranje-opstelling nog niet gevonden

Na de gelijke spelen tegen Jong Roemenië en Jong Duitsland moet Jong Oranje dinsdag hoe dan ook Jong Hongarije opzij zetten om zich te scharen onder de laatste acht. Een scenario dat de ploeg van Erwin van de Looi het slachtoffer wordt van een salonremise (lees: 2-2 of een hoger gelijkspel) behoort ook tot de mogelijkheden. Over Van de Looi gesproken: zijn keuze om tegen Duitsland zowel Brian Brobbey als Myron Boadu op de bank te laten starten, was een van de talking points na afloop. Onze stelling luidt: 'Jong Oranje is zonder spits kansloos op het EK'.

Poll (gesloten) Jong Oranje is zonder spits kansloos op het EK
  • 87% Eens (643 stemmen)
  • 13% Oneens (95 stemmen)

Tijdens de uitzending is er ook een update van verslaggever Stef de Bont, die namens VI de ontwikkelingen bij Jong Oranje op de voet volgt.

Analyse
Vanzelfsprekend bespreken we ook de staat van het 'grote' Oranje, dat zich dinsdag opmaakt voor zijn eerste duel ooit met Gibraltar. Dat doen we met onder meer een analyse van VI-hoofdredacteur Pieter Zwart, terwijl ook Oranje-watcher Simon Zwartkruis aanschuift. Na de 4-2 nederlaag bij Turkije is het Nederlands elftal tot achtervolgen veroordeeld. Tegen Letland viel afgelopen zaterdag vooral het gebrek aan efficiëntie op: de 2-0 overwinning had op basis van alle data veel hoger moeten uitvallen.

Met het EK aan de horizon is het de vraag of de bondscoach zijn ideale elftal al in zijn hoofd heeft. Dat brengt ons bij stelling twee: 'Frank de Boer heeft zijn Oranje-opstelling nog niet gevonden.'

Poll (gesloten) Frank de Boer heeft zijn Oranje-opstelling nog niet gevonden
  • 96% Eens (723 stemmen)
  • 4% Oneens (34 stemmen)

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 128.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier de uitzending van vorige week:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Heb je vragen voor in de show, stel ze in de comments! 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Nederland O21
Meer over Nederland O21
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.