Assistent Jong Oranje krijgt volle laag: 'Het stinkt ook nog'

Reacties

Nat worden door een veldsproeier die ineens aan gaat, is nooit lekker. Maar ervoor gewaarschuwd zijn en hem vervolgens vol in je gezicht krijgen, dat is nog wel een stapje erger. Het overkwam Jong Oranje-assistent Leeroy Echteld. En het stond nog op camera ook.

Assistent Jong Oranje krijgt volle laag: 'Het stinkt ook nog'
© Ons Oranje
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Maandag wordt de derde aflevering van de docuserie All Access Jong Oranje uitgezonden op ESPN. Daarin vertolkte Echteld ongewild een hoofdrol. Ongetwijfeld het meest humoristische moment kwam van de assistent. Terwijl de staf van Jong Oranje een training aan het uitzetten was, waarschuwde bondscoach Michael Reiziger nog: 'We moeten oppassen, want ik hoorde dat zo die sproeiers aan gaan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat advies had Echteld duidelijk niet in zijn oren geknoopt. Hij was in overleg over een oefenvorm toen de sproeiers aan sprongen. Hij kreeg de waterstraal vol in zijn gezicht, wat tot grote hilariteit leidde bij de rest van de staf. 'En natuurlijk is het gefilmd', zei Echteld cynisch nadat hij de camera zag staan. 'En dan stinkt het ook nog.'

Later vroeg hij aan Reiziger of die beelden er niet uitgeknipt konden worden. 'Ja, maar dat gaat niet gebeuren', lachte de bondscoach.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.