Stam tegen De Boer bij eerste uitdaging als Cincinnati-trainer

Reacties

FC Cincinnati neemt het tijdens het MLS is Back-toernooi op tegen onder andere Atlanta United. Daarmee staat Jaap Stam bij zijn entree in de Verenigde Staten tegenover Frank de Boer. De ploegen werden ook gekoppeld aan New York Red Bulls en Columbus Crew.

Stam tegen De Boer bij eerste uitdaging als Cincinnati-trainer
© Pro Shots

Alle 26 deelnemers van de Major League Soccer reizen over twee weken naar Florida, waar zij zich zullen gaan voorbereiden op het MLS is Back Tournament. In dit toernooi worden in 26 dagen tijd in totaal 54 wedstrijden gespeeld, waarvan 39 in de groepsfase en vijftien in de knock-outfase. De finale staat op het programma voor 11 augustus.

Voor Stam is het te hopen dat hij zijn ploeg nog kan voorbereiden op het toernooi. De trainer die onlangs werd gepresenteerd bij zijn nieuwe club bevindt zich nog altijd in Nederland en heeft zijn spelers nog niet in het echt gezien, laat staan dat Stam een training kon leiden.

De wedstrijden worden allemaal achter gesloten deuren gespeeld bij Walt Disney World in Florida. De winnaar van het bijzondere toernooi, dat in WK-vorm wordt afgewerkt, krijgt een ticket voor de CONCACAF Champions League in 2021. De punten die in de groepsfase worden gehaald, zullen meetellen voor het reguliere seizoen. Dat moet na het toernooi worden hervat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cincinnati
Meer over Cincinnati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.