Cincinnati neemt laatste obstakel weg: Medunjanin op weg naar Zwolle

Reacties

Het doorlopende contract van Haris Medunjanin bij FC Cincinnati is in goed overleg ontbonden. Voor de 37-jarige middenvelder ligt zo de weg vrij voor een terugkeer in Nederland.

Cincinnati neemt laatste obstakel weg: Medunjanin op weg naar Zwolle
© Pro Shots

Medunjanin had in Cincinnati nog een verbintenis tot het einde van dit kalenderjaar. ‘Wij kennen en waarderen de kwaliteiten van Haris. Zijn karakter en professionaliteit onderscheiden hem van vele anderen’, reageert manager Chris Albright op de site van de MLS-club. Cincinnati meldt dat het contract van Medunjanin is ontbonden, zodat hij dichter bij zijn familie kan zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Bosniër groeide op in Alkmaar en wilde graag terug naar Nederland. PEC Zwolle biedt hem die kans. Hoofdtrainer Dick Schreuder kent de middenvelder goed: het duo werkte bij Philadelphia Union goed samen. Schreuder wilde in Zwolle graag nog wat ervaring toevoegen aan zijn selectie.

Met zestig interlands voor Bosnië en een flinke staat van dienst in de Eredivisie en in Spanje, Turkije en de Verenigde Staten voldoet Medunjanin ruimschoots aan dat verlangen. De ervaren middenvelder heeft bovendien het karakter om een voorbeeldfunctie en een leidende rol op zich te nemen bij PEC, dat voor de pittige missie staat om direct weer te promoveren naar de Eredivisie.

Onlangs deed Haris Medunjan uitgebreid zijn verhaal op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer H. Medunjanin
Meer over H. Medunjanin
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.