Scorende Medunjanin bezorgt Schreuder triomfantelijk debuut

Reacties

CD Castellón heeft zaterdagavond zijn eerste competitiewedstrijd in de Primera RFEF – het derde niveau van Spanje – in winst omgezet. De ploeg van Dick Schreuder legde Malága in de slotfase over de knie: de 2-1 zege kwam er mede door de openingstreffer van Haris Medunjanin.

Scorende Medunjanin bezorgt Schreuder triomfantelijk debuut
© Pro Shots

Zo werd het een droomstart voor het van PEC Zwolle overgekomen duo, dat een Spaans avontuur verkoos boven een rentree in de Eredivisie. Daar had het niet naar uitgezien. Malága, tien jaar na de kwartfinale in de Champions League beland in de absolute krochten van het Spaanse voetbal, kwam op gelijke hoogte in de eerste helft, nadat Medunjanin de score had geopend voor de thuisploeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Heel lang leek het op een puntendeling uit te draaien, totdat het in de slotfase nog mooier werd voor Schreuder en zijn ploeg. Vijf minuten voor tijd besliste Jesus De Miguel het treffen, zijn winnende doelpunt leidde tot taferelen van grote vreugde in het bescheiden stadionnetje van Castellón. Schreuder zal hopen om zijn ploeg in de komende wedstrijden tegen Melilla en Intercity op het juiste spoor te houden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.