Arias vindt na half jaar nieuwe club en wordt ploeggenoot van Vermeer

Reacties

Santiago Arias maakt de overstap naar de Verenigde Staten. De 31-jarige vleugelverdediger heeft zich tot het einde van het kalenderjaar verbonden aan FC Cincinnati. De Colombiaan zat sinds augustus zonder club nadat zijn contract bij Atlético Madrid werd ontbonden.

Arias vindt na half jaar nieuwe club en wordt ploeggenoot van Vermeer
© Pro Shots

Arias stapte in de zomer van 2018 over naar Atlético, maar kwam in vier jaar tot slechts 51 optredens. De Madrileense club verhuurde de rechtsback aan Bayer Leverkusen en Granada, waarna zijn rol afgelopen zomer definitief was uitgespeeld. Een contractontbinding volgde en doordat daarna geen andere club zich meldde, was Arias sinds augustus transfervrij.

Nu tekent de Colombiaan dus bij Cincinnati, dat een optie op verlenging met een jaar heeft opgenomen in de verbintenis. Arias wordt ploeggenoot van onder anderen Kenneth Vermeer en voormalig Vitesse-speler Matt Miazga. Het seizoen in de Major League Soccer begint voor Cincinnati pas op 26 februari.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cincinnati
Meer over Cincinnati
Meer S. Arias
Meer over S. Arias
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.