Atlético haalt met eerste grote aankoop extra concurrent voor Arias

Reacties

Atlético Madrid heeft zich versterkt met Nahuel Molina. De Argentijnse rechtsback komt over van Udinese en tekent voor vijf seizoenen in de Spaanse hoofdstad.

Atlético haalt met eerste grote aankoop extra concurrent voor Arias
© Pro Shots

Volgens Spaanse media betaalt Atlético zo'n twintig miljoen euro voor Molina, die daarmee de eerste grote aankoop van de zomer is voor de Madrilenen. Eerder werd Axel Witsel transfervrij vastgelegd, en kwam Samuel Lino voor een bescheiden bedrag over van Gil Vicente.

Molina maakt als offensieve rechtsback het afgelopen seizoen veel indruk in de Serie A. Met zeven doelpunten was hij van grote waarde voor Udinese. De vleugelverdediger is inmiddels ook een vaste waarde bij de Argentijnse nationale ploeg.

Bij Atlético zal Molina gaan concurreren met Daniel Wass, die deze voorbereiding veel speelminuten kreeg. Marcos Llorente kan eventueel ook nog als rechtervleugelverdediger uit de voeten. Het perspectief voor Santiago Arias wordt zo minimaal: de dertigjarige Colombiaan werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan achtereenvolgens Bayer Leverkusen en Granada en heeft in Madrid nog een contract tot medio 2023.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.