Staande ovatie voor Eriksen bij emotionele rentree in Kopenhagen

Reacties

Christian Eriksen heeft een uiterst warm welkom gekregen voor de interland van Denemarken tegen Servië. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd werd uitgebreid stilgestaan bij de terugkeer van de aanvallende middenvelder in Kopenhagen.

Staande ovatie voor Eriksen bij emotionele rentree in Kopenhagen
© Pro Shots
Denemarken
Denemarken
3 - 0
Servië
Servië

Bij de opkomst van de spelers was er al een staande ovatie in het Parken Stadion. De blikken waren gericht op Eriksen, voor wie een speciaal spandoek was gemaakt om zijn rentree te vieren. Het was voor hem het begin van een emotionele avond. De ex-Ajacied werd voor de aftrap naar voren geroepen om nog eens stil te staan bij zijn bijzondere terugkeer.

Voor Eriksen is Servië-thuis zijn eerste wedstrijd in het Parken Stadion sinds dat hij op 12 juni vorig jaar in het stadion in Kopenhagen getroffen werd door hartproblemen. De spelmaker zakte toen in elkaar in de EK-wedstrijd tegen Finland. Na een succesvolle revalidatie maakte hij zaterdag zijn rentree als international in de oefenwedstrijd tegen Oranje. Dinsdagavond speelt hij weer zijn eerste interland op Deense bodem.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.