Spierings definitief niet naar PSV: vierjarig contract bij RC Lens

Reacties

Stijn Spierings maakt de overstap van Toulouse naar RC Lens. De middenvelder zet vrijdag zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen.

Spierings definitief niet naar PSV: vierjarig contract bij RC Lens
© Pro Shots

Het had er lang alle schijn van dat Spierings zijn carrière voort zou zetten bij PSV. Hij voerde gesprekken met de Eindhovense club, maar heeft uiteindelijk toch gekozen voor Lens, dat afgelopen seizoen tweede werd in de Ligue 1 en volgend jaar uitkomt in de Champions League. Spierings wordt vrijdag verwacht voor de medische keuring, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een contract voor vier jaar.

Spierings (27) speelde in Nederland voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk en kwam via Levski Sofia terecht bij Toulouse. Dat was in 2020. In Frankrijk wist Spierings veel indruk te maken. Niet alleen in de Ligue 2, ook op het hoogste niveau van Frankrijk bleek hij onmisbaar te zijn. Spierings won het afgelopen seizoen de Franse beker met Toulouse. Landgenoot Branco van den Boomen tekende daarna bij Ajax en nu is ook Spierings vertrokken. Thijs Dallinga staat wel nog bij Toulouse onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Spierings
Meer over S. Spierings
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.