Sparta heeft ADO-boegbeeld Beugelsdijk binnen

Reacties

Tom Beugelsdijk leek in de Eredivisie toch alleen voor ADO Den Haag te kunnen spelen, maar niets is minder waar: de verdediger heeft vrijdag zijn transfer naar Sparta Rotterdam afgerond. Beugelsdijk (30) tekent voor twee jaar op Het Kasteel.

Sparta heeft ADO-boegbeeld Beugelsdijk binnen
© Pro Shots

Sparta was al een tijdje op zoek naar een extra centrale verdediger, de enige positie in de selectie van Henk Fraser die niet dubbel bezet was. Donderdag werd bekend dat de Rotterdammers bezig waren met de dertigjarige Beugelsdijk en een dag later is de transfer al afgerond.

Beugelsdijk speelde in totaal zeventien seizoenen bij ADO (inclusief jeugd) en kwam tot 191 wedstrijden in het eerste elftal. Hij speelde voor zijn doorbraak in Den Haag op huurbasis voor FC Dordrecht en tussendoor voor het Duitse FSV Frankfurt. Sparta wordt zo de vierde club waar hij voor gaat uitkomen.

Op Het Kasteel gaat Beugelsdijk weer samenwerken met Fraser, met wie hij een goede band opbouwde bij ADO. Met Bart Vriends en Michaël Heylen moet hij gaan strijden om een basisplek.

Vrijdag al traint Beugelsdijk voor het eerst mee met zijn nieuwe club.

'Beugelsdijk in een shirt van Sparta, daar moeten we wel even aan wennen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.