Sommer houdt zich aan belofte, maar toch geen chocola voor De Ligt

Reacties

Yann Sommer beloofde Matthijs de Ligt vorige week na zijn heroïsche redding op de doellijn een vrachtwagen vol chocola. De Zwitserse doelman kwam zijn belofte na, alleen kwam de chocola volgens Merkur uiteindelijk niet bij de Oranje-international terecht.

Sommer houdt zich aan belofte, maar toch geen chocola voor De Ligt
© Merkur
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Bayern München
Bayern München
2 - 0
PSG
PSG

De Ligt vookwam vorige week in het Champions League-duel van Bayern München met Paris Saint-Germain (2-0) dat een fout van Sommer een doelpunt opleverde door een inzet van Vitinha van de lijn te halen. Dankbaar als de 34-jarige keeper was, beloofde hij de Nederlandse verdediger een vrachtwagen vol chocola.

Sommer hield woord en liet een Zwitserse chocoladefabrikant afgelopen donderdag uitrukken met een bestelwagen vol lekkernijen. Na een autorit van drie uur kreeg de bezorger echter te horen dat hij geen toegang kreeg van Bayern München. In plaats van rechtsomkeert te maken, reed de man door naar de lokale voedselbank.

Bij de Münchner Tafel waren ze niet op de hoogte van de belofte van Sommer, maar zijn ze dolblij met het onverwachte cadeau. De Zwitserse chocola wordt deze week verdeeld onder de inwoners van München. Zo profiteert de hele stad indirect mee van de heroïsche redding op de doellijn van De Ligt, die zelf toch niet te veel chocola mag eten.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.