Solskjaer spreekt zich uit over 'fantastische' Chong

Reacties

Tahith Chong heeft Ole Gunnar Solskjaer overtuigd van zijn kunsten. Het optreden van de Nederlandse jeugdinternational leverde lof op van de Noorse manager van Manchester United.

Solskjaer spreekt zich uit over 'fantastische' Chong
© Pro Shots
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
0 - 0
Manchester United
Manchester United

Het resultaat kon de Man Utd-fans niet bekoren, zoals ook het optreden van de Mancunians tegen Wolverhampton Wanderers niet tot de verbeelding had gesproken. Manager Ole Gunnar Solskjaer was positiever gestemd over het doelpuntloze gelijkspel (0-0) en hij pikte Chong er na afloop uit.

De Noorse oud-international had mooie woorden over voor Chong, die zaterdag met zijn basisplaats was beloond voor zijn optredens bij de beloftes. Dat zijn contract over zes maanden afloopt was geen reden om de aanvaller links te laten liggen.

'Hij is de laatste tijd op dreef bij de beloftes', had Solskjaer vooraf gezegd. 'Hij heeft niet zoveel kansen gehad als hij misschien had gehoopt. Hij deed het goed in de voorbereiding, kreeg een paar keer de kans in de hoofdmacht en ik hoop Tahith nu op zijn best te zien.'

De jeugdinternational heeft het vertrouwen van Solskjaer zaterdag niet beschaamd. 'Tahith was fantastisch vanavond. Hij veroorzaakte veel problemen bij Wolves. Ik ben zeer, zeer blij met hem.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer T. Chong
Meer over T. Chong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.