Sneijder zet vol trots weer voet in Giuseppe Meazza

Reacties

Internazionale heeft de Hall of Fame in het Giuseppe Meazza definitief geüpdatet met de namen van Gianluca Pagliuca, Marco Materazzi, Samuel Eto'o en Wesley Sneijder. Laatstgenoemde is trots op het eerbetoon.

Sneijder zet vol trots weer voet in Giuseppe Meazza
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
5 - 0
Salernitana
Salernitana

'Het is prachtig om op de Hall of Fame van een club als Internazionale te staan. Het is een eer om naast al die bekende namen te staan. Of ik een bericht heb aan de fans? Sempre forza Inter, dai!', aldus Sneijder voor de camera van Inter TV.

Sneijder speelde van 2009 tot januari 2013 voor Internazionale. Hij pakte er talloze prijzen, waaronder de landstitel, de Champions League en het WK voor clubteams. Vrijdag is hij aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen Salernitana.

'Dit is de eerste keer in lange tijd dat ik terug ben in Giuseppe Meazza. Het ziet er anders uit nu, mooier. Ik ben blij om terug te zijn. Als je een transfer maakt, weet je nooit wat er gebeurt. Maar het was een heel bevredigende periode.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.