Smaakmaker Mokhtar laat PEC nog even wachten

Reacties

Youness Mokhtar wil voorlopig nog niet praten over contractverlenging bij PEC Zwolle. Technisch directeur Gerard Nijkamp liet onlangs in VI weten een poging te ondernemen om het contract van de buitenspeler open te breken.

Smaakmaker Mokhtar laat PEC nog even wachten

Mokhtar zelf, met vijf doelpunten en een assist bezig aan een goed seizoen, wil liever nog even wachten. 'Ik heb het geweldig naar mijn zin bij de club. Het gaat fantastisch', laat de aanvaller weten aan VI. 'Ik wil nu bezig zijn met de wedstrijden.'

'Inmiddels ben ik 26 jaar en ik zou graag nog eens in het buitenland spelen. De tijd begint te dringen. Ik ben wel benieuwd wat er bijvoorbeeld deze winter op mijn pad komt. Laten we nu eerst maar genieten van de goede prestaties', aldus Mokhtar.

PEC Zwolle is onder leiding van de nieuwe trainer John van 't Schip uitstekend begonnen aan dit seizoen. Met achttien punten uit negen wedstrijden staat de club op een knappe vierde plaats, nog boven regerend landskampioen Feyenoord. De achterstand op nummer twee Ajax bedraagt slechts één punt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.