Slot rouleert en gunt Giménez eerste basisplaats bij Feyenoord

Reacties

Santiago Giménez heeft voor het eerst dit seizoen een basisplaats bij Feyenoord. De spits krijgt tegen FC Twente de voorkeur boven Danilo, die op de bank begint tegen zijn oude club.

Slot rouleert en gunt Giménez eerste basisplaats bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
FC Twente
FC Twente

Verder lijkt Arne Slot te kiezen voor Sebastian Szymanski op de vleugel en Lutsharel Geertruida als verdedigende middenvelder. Ten opzichte van de Europa League-wedstrijd tegen FC Midtjylland zijn er drie wijzigingen te bespeuren. Marcos López, Danilo en de geblesseerde Oussama Idrissi verdwijnen uit de basiself. Daardoor hebben Jacob Rasmussen, Marcus Pedersen en Giménez een basisplek.

Bij FC Twente is er één wijziging ten opzichte van de 3-0 zege op Vitesse. Onder de lat neemt Lars Unnerstall, die terug is van ziekte, de plek in van Przemyslaw Tyton. De ploeg van Ron Jans passeert Feyenoord op de ranglijst indien zondagmiddag wordt gewonnen. Op dit moment staat Twente met zestien punten op de vijfde plek, terwijl Feyenoord de vierde plaats bezet met zeventien punten.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Rasmussen, Hancko; Geertruida, Timber, Kökcü; Szymanski, Gimenez, Dilrosun

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Vlap, Zerrouki, Kjølo; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan

'Tot aan de zestien is het leuk bij Feyenoord, daarna is er een probleem'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.