'Slechte verliezer' Sabitzer spreekt bewondering uit voor Ten Hag

Reacties

Nadat Andy Carroll Christian Eriksen langdurig in de lappenmand schopte, handelde Manchester United snel: Marcel Sabitzer kwam op huurbasis over van Bayern München om de Deense spelmaker te vervangen. De Oostenrijker heeft er zin in.

'Slechte verliezer' Sabitzer spreekt bewondering uit voor Ten Hag
© Pro Shots

'Goed is niet goed genoeg' is het bekende credo van United-manager Erik ten Hag, en Sabitzer sluit zich daar graag bij aan. 'Natuurlijk. Elke dag blijven gaan, alles geven tijdens de trainingen. Dat is wat ik hier kom doen. Ik hou van de manier waarop hij (Ten Hag, red.) zijn teams laat spelen. Hij is een goede coach, ik zie ernaar uit om hem te ontmoeten en om onder hem te spelen.'

Verliezen werd na het vertrek van Sir Alex Ferguson bij de club in 2013 steeds meer een gewoonte, maar onder Ten Hag lijken de oude dagen van United als topploeg terug te keren. Goed nieuws voor Sabitzer, die zichzelf op de website van zijn tijdelijke werkgever kenmerkt als een slechte verliezer.

'Ja, dat klopt, ik kan heel slecht tegen verliezen. Ook tijdens trainingen, verliezen gaat niet. Die mentaliteit heb ik door de jaren heen ontwikkeld, ik haat verliezen', aldus de Oostenrijker. United verloor slechts één van de laatste veertien wedstrijden en dingt nog meer in vier competities, waaronder de finale van de League Cup later deze maand.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.