Ten Hag haalt op valreep toch gewenste versterking binnen

Reacties

Manchester United heeft op Deadline Day toch een vervanger voor Christian Eriksen binnengehaald. Marcel Sabitzer maakt de overstap van Bayern München naar de Engelse topclub. De 28-jarige middenvelder geeft manager Erik ten Hag een extra optie.

Ten Hag haalt op valreep toch gewenste versterking binnen
© Pro Shots

Eriksen raakte onlangs geblesseerd aan zijn enkel en staat enkele maanden buitenspel. Hoewel Ten Hag eerder aangaf dat hij genoeg opties had op het middenveld om het wegvallen van de Deen op te vangen, komt United op Deadline Day dus toch in actie. Sabitzer gaat de concurrentiestrijd aan met onder anderen Fred, Scott McTominay en Casemiro.

Op de valreep werd bekend dat de Premier League-club met Bayern sprak over Sabitzer, die onder trainer Julian Nagelsmann voornamelijk invaller was. De Oostenrijker zag de stap naar Engeland wel zitten. Hoewel ook Chelsea aan hem werd gelinkt, maakt Sabitzer nu dus de overstap naar Man Utd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.