'Slecht nieuws voor Aké: City klopt met megabod aan in Leipzig'

Reacties

RB Leipzig heeft een bod van tachtig miljoen euro van Manchester City op Josko Gvardiol naast zich neergelegd. De nummer vier van de Bundesliga wil de Kroatische verdediger niet kwijt.

'Slecht nieuws voor Aké: City klopt met megabod aan in Leipzig'
© Pro Shots

Gvardiol beschikt nog een vierjarig contract bij Leipzig, dat het twintigjarige talent onder geen beding wil laten gaan. Ook de enorme zak met geld van City kan de clubleiding van de Duitsers volgens Bild niet overtuigen. City is na het wegvallen van Aymeric Laporte naarstig op zoek naar een nieuwe linksbenige centrale verdediger. Nathan Aké bekleedde die rol vorige week tegen Liverpool, maar de Oranje-international lijkt niet de voorkeur van Guardiola te genieten.

Gvardiol maakte in de zomer van 2020 voor een kleine twintig miljoen euro de overstap van Dinamo Zagreb naar Leipzig. In de Red Bull Arena maakt de Kroatisch international een stormachtige ontwikkeling door. Dat zorgt niet alleen voor de interesse van City, ook Chelsea houdt de verdediger in de gaten. Beide Premier League-clubs vechten ook om de handtekening van Marc Cucurella, voor wie Chelsea de beste papieren lijkt te hebben.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

J. Gvardiol


Geboortedatum:
23 januari 2002
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Zagreb
Nationaliteit
Kroatië
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Manchester City
Nationaal team:
Kroatië
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.