Sinisterra en Kluivert gaan met elkaar concurreren in de Premier League

Reacties

Luis Sinisterra (24) blijft dan toch in de Premier League actief. De Colombiaanse buitenspeler wordt door zijn gedegradeerde club Leeds United verhuurd aan Bournemouth, dat zich wél wist te handhaven. Over een optie om de verhuur definitief te maken is niks bekendgemaakt.

Sinisterra en Kluivert gaan met elkaar concurreren in de Premier League
© Pro Shots

Voor Sinisterra was de hele zomer interesse, maar The Whites hielden al die tijd hun poot stijf. Zelfs op deze vrijdag nog vertelde manager Daniel Farke dat hij erop hoopte zijn ploeg intact te houden. Op het nippertje is de bespeler van Elland Road nu bereid gevonden om toch mee te werken aan een tijdelijke transfer. In 26 wedstrijden bij de club uit Yorkshire scoorde Sinisterra acht keer.

In het Vitality Stadium zal Sinisterra, die vorige zomer een (inmiddels geëvenaard) transferrecord vestigde door met een verkoopprijs van 25 miljoen euro de duurste Feyenoorder ooit te worden, worden herenigd met een oude bekende. Marcos Senesi maakte immers in de zomer van 2022 ook de overstap naar Engeland en speelt nog steeds bij de rood-zwarten. Voor een plekje in de startelf moet hij de strijd aangaan met ex-Ajacied Justin Kluivert, die deze zomer ook bij Bournemouth belandde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sinisterra
Meer over Sinisterra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.