Shakhtar-spits diep door het stof na omver gooien ballenjongen

Reacties

Facundo Ferreyra is diep door het stof gegaan nadat hij dinsdagavond in het Champions League-duel met AS Roma (1-0) in het heetst van de strijd een ballenjongen over een reclamebord gooide. De spits van Shakhtar Donetsk benadrukt dat het niet kwaad bedoeld was.

Shakhtar-spits diep door het stof na omver gooien ballenjongen

Het incident vond plaats in de tweede helft van de return. Na een opstootje tussen beide ploegen wilde Ferreyra snel het spel hervatten. Hij sprintte daarom naar de zijlijn om een bal op te halen bij een ballenjongen, maar die hielp (naar de zin van Ferreyra) niet snel genoeg mee. Hij rukte de bal hardhandig uit de handen van de jongen die daardoor over de boarding viel.

'Het spijt me verschrikkelijk voor wat er is gebeurd', zegt de spits op Instagram. 'Het was een emotioneel moment in de wedstrijd. Het was niet kwaad bedoeld. Ik hoop dat het goed gaat met Matteo (de ballenjongen, red.). Ik heb hem na de wedstrijd persoonlijk mijn excuses aangeboden, maar wil het hierbij ook aan heel Roma en zijn familie doen.'

De Italianen, die als winnaar uit het tweeluik kwamen, hebben inmiddels laten weten de excuses te aanvaarden. 'Het was een zware wedstrijd en we wensen jullie al het beste voor de rest van het seizoen.'

Quiero felicitar a todos en AS Roma por la merecida clasificación a cuartos de final de la UEFA Champions League. Al mismo tiempo, quiero expresar mis disculpas por mi reacción con el ball-boy durante el partido de anoche. Tuve la oportunidad de disculparme personalmente con ellos al finalizar el encuentro pero quisiera hacerlo extensivo a “tutti i giallorossi” y desearles mucha suerte en la Champions League. I’d like to congratulate everyone in AS Roma for the deserved qualification to quarter-final stage in UEFA Champions League. At the same time I want to express my apologies for my reaction with a ball-boy during last night’s match. I had the chance to personally say sorry to them after the game but I’d like to ask for an extensive apologize to “tutti i giallorossi” and I wish all the best to you in this Champions League.

Een bericht gedeeld door Facundo Ferreyra (@chukyferreyra) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.