Schreuder grijpt tegen Napoli terug naar Kudus-variant

Reacties

Alfred Schreuder heeft zijn opstelling voor het duel met Napoli bekendgemaakt. De oefenmeester van Ajax kiest opnieuw, net als in de vorige twee groepsduels in de Champions League, voor de variant met Mohammed Kudus in de spits.

Schreuder grijpt tegen Napoli terug naar Kudus-variant
Ajax
Ajax
1 - 6
Napoli
Napoli

In de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) begon Brian Brobbey nog in de spits. De robuuste centrumaanvaller moet dinsdagavond echter weer op de bank plaatsnemen. Kudus neemt zijn rol, als meer beweeglijke aanvaller, over tegen de Italianen.

Brobbey is niet de enige speler die zijn plekje op de bank weer op moet zoeken. Schreuder kiest namelijk voor de vertrouwde elf namen. Dat houdt in dat Florian Grillitsch, Lucas Ocampos en Davy Klaassen ook niet aan de aftrap staan. Tegen Go Ahead Eagles begon het trio nog wel.

Behalve Kudus keren dus ook Steven Bergwijn, Edson Álvarez en Steven Berghuis terug in de basiself. Bergwijn zal op links spelen, waardoor Tadic weer op de rechterflank zal verschijnen. Berghuis en Álvarez zullen met Kenneth Taylor het middenveld vormen.

De opstelling van Ajax voor het thuisduel met Napoli.
© VI
De opstelling van Ajax voor het thuisduel met Napoli.
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.