Scholes wil Van der Sar bij United: 'De perfecte kandidaat'

Reacties

Edwin van der Sar is in de ogen van Paul Scholes de ideale kandidaat om bij Manchester United het transferbeleid te gaan bepalen. De oud-international ziet de Ajax-directeur graag op Old Trafford aan de slag gaan.

Scholes wil Van der Sar bij United: 'De perfecte kandidaat'
© Pro Shots

Het transferbeleid van United ligt nu op het bordje van vice-voorzitter Ed Woodward. Volgens Scholes heeft die te weinig verstand van voetbal om goed zaken te kunnen doen op het technische vlak. Een technisch directeur is de oplossing en volgens Scholesy is Van der Sar daarvoor de juiste man.

'Edwin van der Sar zou perfect zijn', zegt Scholes tegen Stadium Astro. 'Hij doet het ook al bij Ajax. Het is ook altijd een rol geweest die hij heeft geambieerd. Van der Sar heeft gestudeerd voor die positie. Rio Ferdinand, Darren Fletcher en ik zijn meer adviseurs. Ze bellen ons en vragen wat wij van een bepaalde speler vinden.'

De aanwezigheid van Van der Sar zou Manchester United ook kunnen behoeden voor het vastleggen van Edinson Cavani. Want Scholes heeft zijn twijfels over de 33-jarige Uruguayaan, die op Old Trafford een contract voor twee jaar tekende.

'We moeten het natuurlijk afwachten', schrijft Scholes Cavani niet direct helemaal af. 'Hij was een topspits, daar bestaat geen twijfel over. Maar hij is 33 jaar en het leek erop alsof hij met pensioen zou gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.