Manchester United heeft beet: Cavani komt naar de Premier League

Reacties

Manchester United heeft een akkoord bereikt met Edinson Cavani. De 33-jarige spits had een transfervrije status nadat zijn contract bij Paris Saint-Germain was afgelopen. Cavani tekent een verbintenis voor één jaar met een optie voor een extra seizoen.

Manchester United heeft beet: Cavani komt naar de Premier League
© Pro Shots

Cavani speelde sinds 2013 voor PSG, waar hij tweehonderd officiële doelpunten maakte en daarmee Zlatan Ibrahimovic afwisselde als topscorer aller tijden. Het afgelopen seizoen kwam hij vanwege blessureleed, maar vooral de komst van Mauro Icardi, minder aan spelen toe en dus besloten club en speler uit elkaar te gaan.

De afgelopen maanden werd de Uruguayaan met heel wat clubs in verband gebracht, maar het wordt dus Manchester United. Die club was nog op zoek naar extra aanvallende opties om de jonge Mason Greenwood, Anthony Martial en Marcus Rashford wat te ontlasten.

Saillante bijkomstigheid van de transfer naar Manchester United is dat Cavani mogelijk over twee weken in actie komt tegen zijn oude club. Paris Saint-Germain is namelijk de eerste tegenstander van The Red Devils in Groep H van de Champions League. De eerste wedstrijd in de poulefase wordt afgewerkt in Parijs.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.