Prachtig beeld: Hancko neemt Feyenoord ook mee naar het EK

Reacties

De openingswedstrijd van het EK werd een schitterend succes voor Dávid Hancko, verdediger van Slowakije. De verdediger hield, samen met zijn ploeggenoten en de VAR, België negentig minuten van scoren. Er viel alleen nog iets op.

Prachtig beeld: Hancko neemt Feyenoord ook mee naar het EK
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zes minuten voor tijd, toen de Feyenoorder opnieuw een Belgische aanvalsgolf stuitte, belandde hij na afloop op de grond. Een keurig standhoudend boxershort behoedde Hancko ervoor dat hij voor heel Europa te zien was in bouwvakkersdecolleté, de zéér oplettende kijker kon vliegensvlug iets grappigs waarnemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Op de boxershort viel namelijk 'Feyenoord' te lezen. Of de onderbroeken van de Rotterdamse club fijner zitten dan die van de Slowaakse bond, of Hancko het na twee jaar in Feyenoord-dienst belangrijk vindt om zijn clubliefde te betuigen of dat het hier gewoon de onderbroek betrof die bovenop de stapel lag, dat moet nog blijken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.