Schmidt ziet reden voor vertrouwen én ook een waarschuwing voor PSV

Reacties

De overwinning op Sparta Rotterdam was niet overtuigend, maar Roger Schmidt heeft zondag wel gezien waarom PSV met vertrouwen kan toewerken naar de strijd om een plaats in de finale van het KNVB-bekertoernooi.

Schmidt ziet reden voor vertrouwen én ook een waarschuwing voor PSV
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 2
PSV
PSV

PSV speelde zondag een lastige wedstrijd in Rotterdam, waar de Eindhovenaren ondanks de lastige voorbereiding door de Europese verplichtingen in Tel Aviv en het vermaledijde kunstgras op Het Kasteel schadevrij bleven. Het waren elementen die de winst extra cachet gaven.

Voor Schmidt was het een welkome uitkomst, ook met het oog op de naderende bekerontmoeting in Deventer. 'Alle ploegen in de halve finale zullen alles geven om de finale halen. Dat is ook het geval met Go Ahead Eagles. We verwachten dat zij woensdag ook alles gaan geven', aldus de Duitser op de persconferentie. 'Het geeft vertrouwen dat we deze vechtwedstrijd tegen Sparta ook hebben kunnen winnen.'

Tegelijkertijd leerde de Eredivisie-zondag ook dat PSV op zijn hoede moet zijn voor Go Ahead. 'Dat is mooi, maar dat zegt ook genoeg voor woensdag. Dat zal niet makkelijk zijn', zei Schmidt nadat hij had gehoord dat Ajax in Deventer op achterstand was gekomen. Het uiteindelijke resultaat in Deventer zal dat gevoel bij Schmidt alleen maar versterken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.