Schmidt gooit opstelling om: PSV met zes nieuwe namen tegen RKC

Reacties

Roger Schmidt geeft diverse basisspelers van PSV rust in het competitieduel met RKC Waalwijk. Ten opzichte van het Conference League-duel met Leicester City (0-0) verschijnen liefst zes nieuwe namen aan de aftrap.

Schmidt gooit opstelling om: PSV met zes nieuwe namen tegen RKC
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Rechts achterin maakt Jordan Teze zijn opwachting, waardoor Mauro Júnior naar de linkerkant verhuist. Philipp Max, afgelopen donderdag tegen Leicester nog basisspeler, ontbreekt in de wedstrijdselectie. Yvon Mvogo behoudt onder de lat zijn basisplaats.

Op het middenveld maken Ibrahim Sangaré en Mario Götze plaats voor Erick Gutiérrez en Marco van Ginkel, terwijl de aanval volledig is vernieuwd. Bruma, Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius starten, Cody Gakpo, Noni Madueke en Eran Zahavi beginnen op de bank.

Zo gooit Schmidt zijn opstelling flink om voor het thuisduel met RKC. Aanstaande donderdag wacht de return tegen Leicester City in de kwartfinale van de Conference League, terwijl volgende week zondag Ajax de tegenstander is in de bekerfinale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Do 14 apr. 2022

Zo 17 apr. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.