SC Cambuur bereid te wachten op Ultee

Reacties

De kans is groot dat SC Cambuur pas na afronding van de eerste seizoenshelft een nieuwe trainer aanstelt. Sjors Ultee (35) ligt nog altijd op pole-position voor de opvolging van Henk de Jong.

SC Cambuur bereid te wachten op Ultee
© Pro Shots

Cambuur en Ultee hebben inmiddels meerdere gesprekken gehad over een samenwerking voor langere termijn. Het is op dit moment het meest waarschijnlijk dat deze samenwerking pas start na de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft.

De komende twee weken speelt Cambuur nog drie wedstrijden. Vrijdag thuis tegen mede-laagvlieger NEC, de week erop volgen uitwedstrijden tegen Feyenoord (donderdag) en SC Heerenveen (zondag).

Cambuur ziet in dat het voor de nieuwe trainer wenselijk kan zijn om pas na die drie duels in te stappen, om zo een frisse start te kunnen maken richting de tweede helft van het seizoen. In de voorbereiding daarop gaat de club uit Leeuwarden onder meer op trainingskamp naar Spanje. De komende wedstrijden zullen dus zeer waarschijnlijk nog geleid worden door assistenten Pascal Bosschaart en Martijn Barto.

Op dit moment staat Cambuur zestiende in de Eredivisie, met acht punten uit elf wedstrijden. De Leeuwarders houden alleen FC Emmen (zeven punten) en FC Volendam (zes) onder zich.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.