Sánchez en Pasveer zien er niet goed uit: Ajax op achterstand

Reacties

Ajax hoopt met twee doelpunten verschil te winnen van Liverpool, maar kijkt in plaats daarvan aan tegen een achterstand in de pauze. Nadat Jorge Sánchez in de fout ging en Remko Pasveer zich niet goed wist te positioneren, scoorde Mohamed Salah.

Sánchez en Pasveer zien er niet goed uit: Ajax op achterstand
Ajax
Ajax
0 - 3
Liverpool
Liverpool

Op slag van rust ging het mis voor Ajax. Sánchez verkeek zich op een hoge bal en werd afgetroefd door Jordan Henderson, die daarna een lepe bal langs Calvin Bassey verstuurde. De pass werd op waarde geschat door Mohamed Salah, die opdook voor de uitgekomen Remko Pasveer. De keeper van Ajax was niet op tijd bij de bal: 0-1.

Kort na de treffer was Liverpool ook dicht bij de 0-2: Darwin Núñez schoot na een fraai uitgespeelde aanval tegen de paal. Toch zal de achterstand voor Ajax als onnodig aanvoelen. Er waren immers serieuze kansen om op voorsprong te komen in de eerste helft: Steven Berghuis trof al vroeg de paal en Dusan Tadic stuitte vanuit kansrijke positie op Trent Alexander-Arnold.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.