Ruimhartige Rüdiger doneert 1.700 kledingstukken aan daklozen in Berlijn

Reacties

Antonio Rüdiger heeft zich van zijn beste kant laten zien. De Duitse verdediger van Real Madrid doneerde een hele lading kleding aan de Berliner Stadtmission, een organisatie die zich inzet voor daklozen en andere hulpbehoevenden.

Ruimhartige Rüdiger doneert 1.700 kledingstukken aan daklozen in Berlijn
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

De in Berlijn geboren Rüdiger stuurde volgens persbureau SID zo'n 1.700 t-shirts, joggingbroeken, capuchontruien en sneakers van zijn eigen kledingsponsor Under Armour naar zijn geboortestad. De levering kwam precies op tijd, nu er in de Duitse hoofdstad komende week temperaturen onder het vriespunt worden verwacht.

Rüdiger doneerde zijn WK-bonus vorig jaar al aan gehandicapte kinderen in Sierra Leone. Directeur Christian Ceconi sprak zich vrijdag lovend uit over de Duitse international. 'Mensen als Antonio Rüdiger zijn een zegen. Het is fantastisch als ze van tevoren contact met ons opnemen en dan precies doneren wat wij hard nodig hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Rüdiger
Meer over A. Rüdiger
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.