Rüdiger komt goed weg na 'knabbelactie' tegen Frankrijk

Reacties

De UEFA start geen onderzoek naar Antonio Rüdiger voor het vermeende bijten van Paul Pogba tijdens Frankrijk-Duitsland van dinsdagavond. De verdediger leek op de beelden zijn tanden in de rug van de Franse middenvelder te zetten.

Rüdiger komt goed weg na 'knabbelactie' tegen Frankrijk
© Pro Shots

Het was een opvallend moment toen Rüdiger vlak voor rust aan Pogba leek de knabbelen, zoals de Duitse oud-international Per Mertesacker het verwoordde. Rüdiger greep ook met zijn hand richting de borstkas van Pogba, die duidelijk pijn had en zich afvroeg waar Rüdiger mee bezig was. Scheidsrechter Carlos del Cerro Grande had het voorval niet opgemerkt.

Pogba liet na afloop van de wedstrijd weten dat hij niet wil dat Rüdiger een schorsing aan zijn broek krijgt voor het incident. De UEFA ging daarin mee en besloot om geen verder onderzoek te doen. 'Ik ga niet huilen om kaarten voor zoiets', vertelde Pogba. 'Hij knabbelde een beetje aan me, denk ik. We kennen elkaar al lang. Ik heb dat ook tegen de scheidsrechter gezegd, die heeft de beslissing genomen.'

Rüdiger ontkende dat hij Pogba had gebeten. 'Ik had niet zo dicht met mijn mond bij zijn rug moeten komen', sprak de verdediger. 'Het ziet er ongelukkig uit, Paul en ik hebben het na de wedstrijd meteen uitgesproken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Duitsland
Meer over Duitsland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.