'Ronaldo vliegt naar Manchester en gaat in gesprek met Ten Hag'

Reacties

Cristiano Ronaldo keert maandagavond terug in Manchester. De aanvaller gaat deze week in gesprek met Manchester United over zijn toekomst, schrijft The Athletic. Eerder deze zomer maakte Ronaldo zijn vertrekwens kenbaar bij de clubleiding, maar hij staat nog altijd onder contract op Old Trafford.

'Ronaldo vliegt naar Manchester en gaat in gesprek met Ten Hag'
© Pro Shots

Ronaldo reisde deze maand niet mee met de selectie richting Thailand en Australië, waar Erik ten Hag de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestalte gaf. Mogelijk sluit hij dinsdag weer aan bij de training, maar daar is geen duidelijkheid over. Wel wordt zijn terugkeer in Manchester gezien als een 'positief signaal' binnen de club.

Naar verwachting gaat Ronaldo ook een persoonlijk gesprek aan met Ten Hag, die meermaals heeft aangegeven dat de routinier 'niet te koop' is en voorkomt in zijn plannen. The Athletic beweert dat 'bronnen rondom de materie' vermoeden dat het steeds waarschijnlijker is dat Ronaldo deze zomer niet transfereert. De zoektocht van Ronaldo naar een nieuwe club heeft nog niets opgeleverd.

Chelsea heeft na de komst van Raheem Sterling geen interesse meer. Bayern München zette eerder deze maand al publiekelijk een streep door de naam van Ronaldo als potentiële opvolger van Robert Lewandowski. Ook Paris Saint-Germain maakt geen werk van zijn komst. Een overstap naar Saoedi-Arabië ziet Ronaldo naar verluidt niet zitten. Op dit moment wordt Atlético Madrid nog het meest nadrukkelijk genoemd, maar supporters lijken daar geen voorstander van.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.