Ronaldo meldt zich vier dagen na WK-deceptie bij Real Madrid

Reacties

Cristiano Ronaldo (37) heeft vier dagen na de uitschakeling op het WK in Qatar zijn voetbaltas weer gepakt. De Portugees zit na zijn contractontbinding bij Manchester United zonder club en wil in topvorm bij een nieuwe werkgever verschijnen. Real Madrid heeft hem de kans gegeven zijn conditie op peil te houden.

Ronaldo meldt zich vier dagen na WK-deceptie bij Real Madrid

Volgens Relevo waren veel aanwezigen op het trainingscomplex van De Koninklijke woensdag verbaasd toen ze hun oude sterspeler plots aan het werk zagen. Terwijl trainer Carlo Ancelotti op Valdebebas de groepstraining leidde, stond Ronaldo een veld verderop met zijn eigen entourage te zwoegen. De aanvaller heeft besloten in zijn beste vorm bij een nieuwe club te beginnen, meldt het medium.

Na de dramatische uitschakeling in de kwartfinale tegen Marokko liep Ronaldo in tranen van het veld, terwijl omtrent zijn persoon veel rumoer volgde. Het leek voor de Portugees zijn afscheid op het mondiale voetbaltoneel, omdat een lucratieve transfer naar Saoedi-Arabië in het verschiet ligt. Al-Nassr, de club in kwestie, heeft echter nog geen definitief ja-woord gehad. Ronaldo zelf zou liever terugkeren naar Real Madrid, maar de winnaar van de Champions League lijkt niet geïnteresseerd in een tweede termijn van de oude sterspeler.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Omdat de relatie tussen Real Madrid en Ronaldo nog altijd goed is en de waardering van de club voor de bewezen diensten van de aanvaller zeer aanwezig is, laat de club hem toch gebruik maken van de faciliteiten. Ook omdat Ronaldo dan zonder pottenkijkers veilig zijn werk kan doen. Nadat aanwezigen echter hoogte van zijn aanwezigheid kregen, kwamen ze snel een glimp opvatten van de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or.

Negen jaar stond Ronaldo onder contract bij Real Madrid. Hij scoorde 451 keer in 438 competitieve wedstrijden. Vier keer veroverde De Koninklijke aan de hand van de Portugees de Champions League, twee keer werd hij landskampioen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.