Rodgers complimenteert Feyenoord en spreekt fraaie woorden over Wim Jansen

Reacties

Brendan Rodgers heeft zich positief uitgelaten over de aanstaande tegenstander. De trainer van Celtic is onder de indruk van het spel van Feyenoord en is dus op zijn hoede tijdens de Champions League-ontmoeting van dinsdag.

Rodgers complimenteert Feyenoord en spreekt fraaie woorden over Wim Jansen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Celtic

In aanloop naar de eerste groepswedstrijd in de Champions League ging Rodgers in op de prestaties van Feyenoord. 'Feyenoord is een sterk team', zei de Noord-Ier op de persconferentie. 'Het is een ploeg die makkelijk doelpunten maakt en eenvoudig voetbalt. Hun trainer Arne Slot doet het heel goed sinds hij daar is aangesteld. Hij heeft het team veranderd en het lukt hem goed om Ajax uit te dagen.'

'Feyenoord haalt een heel erg hoog niveau en heeft fantastische spelers. Daarom kijken we uit naar deze uitdaging.' Volgens Rodgers maakt de historie tussen Celtic en Feyenoord het duel extra bijzonder. 'We zijn blij met deze loting. Celtic speelt tegen teams met een enorme geschiedenis. Natuurlijk maakt de finale van 1970 tussen Celtic en Feyenoord het extra bijzonder. We zijn blij om tegen zo'n groot team te spelen.'

Tijdens het persmoment had Rodgers ook nog fraaie woorden over voor Feyenoord-icoon Wim Jansen, die ook voor Celtic een belangrijke rol heeft gespeeld in het verleden. 'Hij was een geweldige manager. Ik weet wat hij allemaal voor Celtic heeft betekend. Hij zal altijd geëerd worden in onze Celtic-familie.' Jansen leidde Celtic in het seizoen 1997/98 naar de Schotse landstitel en de nationale beker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.