Speciaal weerzien Europese helden van Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft richting de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen een bijzondere reünie georganiseerd. Omdat de eerste Europese tegenstander van dit seizoen Celtic is, ging men terug naar het jaar 1970.

Speciaal weerzien Europese helden van Feyenoord
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor Feyenoord-fans zal dat jaartal altijd verbonden zijn aan Milaan, waar de finale om de Europa Cup I dat jaar werd afgewerkt. Feyenoord versloeg Celtic bijna 55 jaar geleden met 2-1 door doelpunten van Rinus Israël en Ove Kindvall (in verlenging) en werd zo de eerste Nederlandse club die de Europese hoofdprijs won.

Ter gelegenheid van die wedstrijd nodigde Feyenoord enkele legendes die in de finale speelden uit voor een mini-reünie. Israël, Guus Haak, Henk Wery, Theo van Duivenbode, Piet Romeijn en Franz Hasil konden met de iconische trofee op het midden van de tafel gezellig bijkletsen en toeleven naar een volgende Europese ontmoeting met Celtic.

Voor de editie van 2023 is VI PRO in de speelstijl van Celtic gedoken.

© Feyenoord

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.