Roda JC haalt superinvaller Ngombo terug

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft zich per direct versterkt met Maecky Ngombo. De 22-jarige aanvaller trainde de voorbije maanden al mee met de beloften van de Limburgers.

Roda JC haalt superinvaller Ngombo terug

Eerder verdedigde Ngombo in het seizoen 2015/16 al de kleuren van Roda JC. Ngombo baarde destijds opzien door als invaller enkele keren te scoren.

'Met het aantrekken van Maecky hebben we meer mogelijkheden in de voorste linie', zegt technisch directeur Harm van Veldhoven op de website van Roda JC Kerkrade.

'Zeker na de langdurige blessures van Mitchel Paulissen en Célestin Djim misten we voorin wat variatie. Twee jaar geleden heeft hij bij Roda JC bewezen dat hij het niveau aankan en wij hopen natuurlijk dat we ook nu weer veel plezier aan hem gaan beleven.'

Ngombo maakte vrijdagmiddag al zijn opwachting in een oefenduel met KV Kortrijk dat Roda JC met 5-2 won. De aanvaller kwam eenmaal tot scoren. De Limburgers, die net als Sparta Rotterdam slechts elf punten verzamelden en onderaan bungelen, vervolgen het seizoen volgende week zaterdag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.