RKC gaat in gesprek met drietal en licht optie in contract

Reacties

RKC Waalwijk heeft de aflopende contracten van Juriën Gaari, Hans Mulder en Vurnon Anita opgezegd. Een vertrek van het drietal is echter nog geen uitgemaakte zaak.

RKC gaat in gesprek met drietal en licht optie in contract
© Pro Shots

RKC meldt dinsdagmiddag namelijk dat het in een later stadium nog met hen in gesprek gaat over hun toekomst. Clubicoon Mulder (34) speelt na zijn terugkeer al sinds 2017 in Waalwijk, de 28-jarige Gaari kwam in 2018 van Kozakken Boys en de 32-jarige Anita speelt sinds augustus 2020 bij de Brabanders.

Ook met de andere spelers in de selectie met een aflopend contract, zoals Alexander Büttner, Finn Stokkers en Richard van der Venne, gaat RKC nog in gesprek. Luuk Wouters heeft al duidelijkheid over zijn toekomst. De eenjarige optie in het aflopende contract van de 22-jarige linksback is gelicht.

Conform de CAO Betaald Voetbal is RKC Waalwijk net als alle clubs uit het betaald voetbal verplicht om voor 1 april duidelijkheid te verschaffen over een aflopend contract dat al een keer is verlengd. Een formele opzegging betekent dat dit niet automatisch wordt verlengd.
Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Anita
Meer over Anita
Meer H. Mulder
Meer over H. Mulder
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.