RKC ziet Anita naar Saoedi-Arabië gaan en werkt aan komst nieuwe aanvaller

Reacties

RKC Waalwijk begint aankomende woensdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hoopt nog voor die tijd aanvaller Richonell Margaret van TOP Oss te kunnen strikken. Vurnon Anita zal er woensdag in ieder geval niet bij zijn: hij vervolgt zijn loopbaan in Saoedi-Arabië.

RKC ziet Anita naar Saoedi-Arabië gaan en werkt aan komst nieuwe aanvaller
© Pro Shots

Anita gaat aan de slag bij Al-Orubah, dat actief is op het tweede niveau van Saoedi-Arabië. Het was al duidelijk dat de 34-jarige middenvelder geen nieuwe verbintenis bij RKC zou ondertekenen. Anita, die de laatste drie jaar voor RKC uitkwam, wilde nog één keer een avontuur aangaan in het buitenland.

RKC hoopt zoals gezegd op de komst van Margaret. De 22-jarige spits heeft een verleden als jeugdspeler bij Ajax, Vitesse en AZ: bij die laatste twee clubs kwam hij uit in het beloftenteam. In het afgelopen seizoen maakte hij in 21 duels voor TOP Oss slechts één goal.

Margaret lijkt een breedteversterking voor de selectie van trainer Henk Fraser. Eerder haalden de Brabanders al Jeroen Houwen en Aaron Meijers naar Waalwijk en keerde David Min terug van een huurperiode bij Telstar.

RKC dreigt naast Anita overigens nog een speler kwijt te raken. Voor Juriën Gaari is belangstelling uit Turkije. Gaari is sinds 2018 speler van RKC en daarmee één van de langst dienende spelers in de selectie. De verdediger maakte zijn vertrekwens in een eerder stadium al kenbaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.