Geschiedenis herhaalt zich: RKC slaat belangrijke slag met Anita

Reacties

Vurnon Anita speelt ook dit seizoen bij RKC Waalwijk. De 33-jarige middenvelder kiest voor een derde jaar bij de Eredivisionist en verlengt zijn contract tot medio 2023. Anita trainde maandagochtend direct weer mee met de selectie van trainer Joseph Oosting.

Geschiedenis herhaalt zich: RKC slaat belangrijke slag met Anita
© Pro Shots

Anita maakt dezelfde keuze als een jaar geleden. Ook toen liet de middenvelder zijn contract aflopen in afwachting van een mogelijk avontuur in het buitenland. Net als toen bleef dat avontuur uit, waardoor Anita toch doorgaat bij RKC.

Voor RKC is het behouden van Anita een belangrijke stap. De club raakte sterkhouders als Melle Meulensteen, Ahmed Touba, Richard van der Venne en Jens Odgaard kwijt. 'De afgelopen twee seizoenen is Vurnon met zijn ervaring en leiderschap een meerwaarde voor ons elftal geweest. We zijn dan ook blij dat hij ook dit seizoen opnieuw uitkomt voor RKC Waalwijk', zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite van RKC.

Anita speelde in de afgelopen twee seizoenen 62 wedstrijden voor RKC. In het verleden kwam de bij Ajax opgeleide middenvelder ook uit voor Newcastle United, Leeds United, Willem II en CSKA Sofia.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Anita
Meer over Anita
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.