'Renovatie op komst bij United: Ten Hag wil ruimte maken in selectie'

Reacties

Erik ten Hag wil volgens Engelse media komende zomer ruimte creëren in de selectie voor nieuwe aankopen bij Manchester United. Harry Maguire en Antony Martial worden genoemd als voornaamste slachtoffers van de op handen zijnde renovatie.

'Renovatie op komst bij United: Ten Hag wil ruimte maken in selectie'
© Pro Shots

Ten Hag heeft al laten weten dat het aantrekken van een nieuwe spits een van de prioriteiten is voor United op de transfermarkt. Martial wordt volgens Manchester Evening News gezien als speler die komende zomer geld in het laatje kan brengen. De Franse aanvaller worstelt al het hele seizoen met blessures en heeft een contract dat in de zomer van 2024 afloopt. United heeft een optie om die verbintenis met een jaar verlengen, maar een langer verblijf van de 27-jarige ex-speler van AS Monaco is niet waarschijnlijk.

Martial zou niet de enige speler zijn die na dit seizoen mag vertrekken van United. Ook Maguire en de momenteel aan Sevilla verhuurde Alex Telles worden door Manchester Evening News in dat rijtje geschaard. The Daily Mirror voegt daar nog Donny van de Beek en Scott McTominay en de aan Olympique Marseille verhuurde Eric Bailly aan toe. Maguire werd deze winter ook al gelinkt aan een vertrek, maar bleef uiteindelijk op Old Trafford. De duurste verdediger aller tijden kan dit seizoen niet meer rekenen op een basisplaats.

Met het geld dat die bovengenoemde spelers mogelijk in het laatje brengen, wil United volgens de berichtgeving de transfermarkt op. Met name het aantrekken van een spits zal een dure aangelegenheid worden, mocht de club voor een van zijn toptargets gaan. Dat zouden namelijk Tottenham Hotspur-topschutter Harry Kane en Napoli-topscorer Victor Osimhen zijn. Verder is Ten Hag naar verluidt gecharmeerd van Benfica-aanvaller Gonçalo Ramos en Mohammed Kudus, met wie hij al samenwerkte bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer H. Maguire
Meer over H. Maguire
Meer A. Martial
Meer over A. Martial
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.