Renovatie Conte: Inter haalt derde grote versterking

Reacties

De renovatie van Internazionale onder de nieuwe trainer Antonio Conte krijgt rap vorm. Daags na de komst van Diego Godín en Valentino Lazaro heeft Inter de derde grote versterking aangekondigd in de vorm van Italiaans international Stefano Sensi.

Renovatie Conte: Inter haalt derde grote versterking

Godín kwam transfervrij over van Atlético Madrid en zal de concurrentie aangaan met Stefan de Vrij en Miranda in het hart van de defensie. Daarnaast trok de club de portemonnee voor rechtsback Valentino Lazaro, die voor 22 miljoen euro is overgekomen van Hertha BSC.

Voor Sensi betaalt Inter ongeveer eenzelfde bedrag, via een huurconstructie. Naar verluidt ontvangt Sassuolo voor komend seizoen een huursom van vijf miljoen euro en daarna zou Inter de 23-jarige middenvelder definitief inlijven voor ongeveer twintig miljoen euro. Sensi staat bekend als een 'regista', een regisseur voor de defensie, en is een van de gezichten van het hernieuwde nationale elftal.

Inter legde ook de talenten Gabriel Brazão (een achttienjarige doelman die voor 6,5 miljoen euro van Parma overkwam) en Eddie Salcedo (een zeventienjarige spits die voor acht miljoen euro van Genoa overkwam). Bovendien werd Matteo Politano volgens afspraak definitief overgenomen, voor twintig miljoen euro, van Sassuolo.

Zo hebben de Nerazzurri al tientallen miljoenen geïnvesteerd in de renovatie van de selectie van Conte, die het gat met zijn oude werkgever en alleenheerser Juventus moet dichten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.