Reis naar Griekenland heeft effect: Fortuna brengt 'fantastisch nieuws'

Reacties

Dimitrios Siovas blijft langer bij Fortuna Sittard. De 33-jarige verdediger uit Griekenland verlengt zijn contract met twee seizoenen. De pogingen van technisch manager Sjoerd Ars om Siovas te overtuigen van een langer verblijf bleken effectief.

Reis naar Griekenland heeft effect: Fortuna brengt 'fantastisch nieuws'
© Pro Shots

'We hebben er alles aan gedaan om hem te overtuigen', zei Ars eerder in gesprek met VI. 'Ik ben voor een gesprek naar Griekenland gevlogen, om te laten zien hoe graag we met hem doorwillen. Afgelopen seizoen was Dimitrios al belangrijk voor ons, terwijl we nog steeds het idee hebben dat hij maar op zestig procent speelde.'

Nu is het nieuwe contract voor de ervaren Siovas een feit. 'Dit is fantastisch nieuws', zegt Ars op de clubsite van Fortuna. 'Dimitrios heeft in een kort tijdsbestek aangetoond een toevoeging te zijn voor de club en de Eredivisie. Hij neemt ervaring en rust mee, twee facetten die we komend seizoen nodig zullen hebben om als club de volgende stap te kunnen zetten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Siovas speelde het afgelopen half jaar twaalf wedstrijden voor Fortuna, waarin hij ook nog één keer scoorde. De Limburgse club heeft de grootste transfer van deze zomer waarschijnlijk al afgerond. Fortuna verraste de voetbalwereld eerder deze week door Burak Yilmaz vast te leggen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.