Fortuna dicht bij vastleggen Siovas: 'Hij was nog maar zestig procent'

Reacties

De kans is heel groot dat Dimitrios Siovas (33) binnenkort weer aansluit bij Fortuna Sittard. De Griekse centrale verdediger had tijdens de laatste maanden van het afgelopen seizoen een belangrijk aandeel in de handhaving van de Limburgse club.

Fortuna dicht bij vastleggen Siovas: 'Hij was nog maar zestig procent'
© Pro Shots

De twintigvoudig international kwam transfervrij in de winter en leek een dag na de laatste competitiewedstrijd definitief af te zwaaien. Trainer Sjors Ultee dacht hem niet meer terug te zien. 'Maar ik zal hem nooit meer vergeten', aldus de Utrechter over de routinier die ondanks tal van fysieke klachten voor rust in de achterhoede zorgde.

Inmiddels is Fortuna dus alsnog dichtbij een nieuwe overeenkomst met Siovas. 'Hij wil graag, wij willen graag', erkent technisch manager Sjoerd Ars. 'We hebben er alles aan gedaan om hem te overtuigen. Ik ben voor een gesprek naar Griekenland gevlogen, om te laten zien hoe graag we met hem doorwillen. Er is interesse van andere clubs, maar het ziet er positief uit voor ons. Afgelopen seizoen was Dimitrios al belangrijk voor ons, terwijl we nog steeds het idee hebben dat hij maar op zestig procent speelde. Zegt-ie zelf ook, trouwens. Als we hem echt goed fit kunnen krijgen, zal hij echt van grote waarde worden voor ons elftal.'

Spelersprofiel

D. Siovas


Geboortedatum:
16 september 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Drama
Nationaliteit
Griekenland
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Fortuna Sittard
Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer D. Siovas
Meer over D. Siovas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.