Real Zaragoza weer onderuit, slechts punt Mallorca

Racing Santander boekte een cruciale zege in de strijd tegen degradatie. Real Mallorca beet zich bij Levante stuk op keeper Gustavo Munúa.

Levante-Real Mallorca 0-0Real Mallorca, met Gianni Zuiverloon negentig minuten op de bank, keerde met een punt terug naar huis. Het doelpuntloze gelijkspel stemde trainer Joaquín Caparrós niet echt tevreden gezien het overwicht van zijn ploeg in de tweede helft van de wedstrijd tegen Levante. Keeper Munúa bleek een te grote sta-in-de-weg voor Real Mallorca, dat met het resultaat veroordeeld blijft tot de gevarenzone.

Racing Santander-Real Zaragoza 1-0Hekkensluiter Real Zaragoza moet vrezen voor degradatie uit de Primera División na de nederlaag tegen concurrent Racing Santander. Ook de trainerswissel leverde niet het gewenste effect op, want onder de nieuwe coach Manolo Jiménez ging het duel met 1-0 verloren. Bernardo tekende op slag van rust voor de enige treffer in Sardinero.

Overige uitslag:Real Sociedad-Osasuna 0-0 Foto: VI Images