Real-spelers schrikken van keiharde tackle Rüdiger op Hazard

Reacties
Real-spelers schrikken van keiharde tackle Rüdiger op Hazard
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Eden Hazard hoopte na het nodige blessureleed bij Real Madrid met frisse moed aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen, maar de Belg zag vrijdag opeens Antonio Rüdiger als plaaggeest opduiken. Tijdens een training stapte de Duitser op de bal en ging vervolgens ongelukkig hard door op het linkerbeen van de al zo vaak ongelukkige Hazard.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens Spaanse media kon de Rode Duivel het rondo na een korte pauze weer hervatten, maar hij zou de training toch voortijdig hebben afgebroken. Het is nog niet bekend of Hazard in de nacht van zaterdag op zondag in actie kan komen tegen Barcelona. In Las Vegas staat er een 'vriendschappelijke' El Clásico op het programma.

Overigens zijn Rüdiger en Hazard al oude bekenden van elkaar. Het tweetal speelde eerder al samen bij Chelsea. Na zijn transfer liet Rüdiger al weten een goede band met Hazard te hebben en uit te kijken naar hun weerzien. Het is de vraag of de Belg nu nog net zo enthousiast is over de entree van de Duitser bij De Koninklijke.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.