Barça-aanwinst gooit olie op het vuur met uitspraak over Real Madrid

Reacties

Raphinha heeft in aanloop naar de vriendschappelijke ontmoeting van Barcelona tegen Real Madrid olie op het vuur gegooid. De zomeraanwinst is ervan overtuigd dat Barça over een betere selectie beschikt dan de regerend landskampioen.

Barça-aanwinst gooit olie op het vuur met uitspraak over Real Madrid
© Pro Shots

Raphinha kwam eerder deze maand voor 58 miljoen euro over van Leeds United. De Braziliaan liet zich tijdens het oefenduel met Inter Miami (0-6) meteen gelden door een doelpunt voor zijn rekening te nemen. 'Ik ben bij dat ik heb kunnen scoren en dat we zo sterk speelden. Dat voelde heerlijk', zei Raphinha op de persconferentie na de wedstrijd tegen de MLS-club, waarin ook Memphis Depay zich nadrukkelijk liet zien.

Real Madrid is zondag om 05.00 uur Nederlandse tijd de volgende sparringpartner van Barcelona, dat afgelopen seizoen op liefst dertien punten achter Los Blancos eindigde. Als het aan Raphinha ligt, zijn de rollen komend seizoen omgedraaid. 'Ik wil zondag weer scoren tegen Real', blaakt de Braziliaan van het zelfvertrouwen. 'En ik weet zeker dat wij een betere selectie hebben dan zij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.