Real Madrid neemt laatste twijfels over toekomst Modric (37) weg

Reacties

Luka Modric staat ook komend seizoen onder contract bij Real Madrid. Zoals verwacht heeft de Kroatische middenvelder zijn aflopende contract met een jaar verlengd.

Real Madrid neemt laatste twijfels over toekomst Modric (37) weg
© Pro Shots

Het was al langer de verwachting dat Modric er opnieuw een jaar aan vast zou plakken bij Real, nu heeft De Koninklijke ook de laatste twijfels weggenomen. De 37-jarige spelmaker begint daardoor aan zijn twaalfde seizoen in het Estadio Santiago Bernabéu.

Zo blijft na Toni Kroos (33) opnieuw een routinier behouden voor Real. Onlangs vertrok met Karim Benzema (35) een ander clubicoon naar Al-Ittihad. Ook Modric kon naar verluidt in Saoedi-Arabië tekenen, maar liet zich niet verleiden door de oliedollars.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Modric is na het vertrek van Benzema de langstzittende speler in de Real-selectie. De Kroaat speelde sinds zijn komst in 2012 in totaal 488 officiële duels voor de club en won in die periode alleen al vijf keer de Champions League en drie landstitels.

Ook nu de jaren beginnen te tellen, blijft Modric van grote waarde voor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Komend seizoen krijgt de Gouden Bal-winnaar van 2018 er door de komst van Jude Bellingham wel een concurrent bij op het middenveld.

Onlangs maakte Real Madrid ook al bekend dat verdediger Nacho Fernández de club trouw blijft en verlengde Dani Ceballos zijn aflopende verbintenis. Daartegenover staat het transfervrije vertrek van Marco Asensio, Eden Hazard en Mariano Díaz.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer L. Modrić
Meer over L. Modrić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.