Real Madrid geeft eindelijk uitsluitsel over toekomst 33-jarige Kroos

Reacties

De kogel is door de kerk. Toni Kroos staat ook komend seizoen onder contract bij Real Madrid. De 33-jarige controleur gaat op voor zijn tiende seizoen in het shirt van De Koninklijke.

Real Madrid geeft eindelijk uitsluitsel over toekomst 33-jarige Kroos
© Pro Shots

Waar Real onlangs met Karim Benzema nog een clubicoon moest uitzwaaien, blijft Kroos de Spaanse grootmacht dus wel trouw. Hoewel de bevestiging lang uitbleef en de voormalig international van Duitsland een aflopend contract had, bestond er weinig twijfel dat zijn toekomst in Estádio Santiago Bernabeu lag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De kans dat Kroos er net als Benzema en diverse andere sterren voor kiest om af te bouwen in Saoedi-Arabië, lijkt klein. In zijn podcast Einfach Mal Luppen liet de voormalig speler van Bayern München al weten dat hij van plan is om zijn loopbaan af te sluiten bij Real. 'Het enige is dat ik alleen nog niet weet wanneer.'

Voorlopig gaat Kroos dus nog door met voetballen. De ervaren middenvelder was afgelopen seizoen met 52 officiële duels nog altijd een vaste waarde in de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. In totaal staat de teller op 417 wedstrijden voor Real Madrid, waarmee hij vier keer de Champions League won en drie landstitels.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.